Köp vår ost

Vår gårdsbutik Slättåkra närproducerat

Våra ostar hittar du i vår egna gårdsbutik, Slättåkra närproducerat. Gårdsbutiken driver vi tillsammans med tre andra matföretag och du hittar oss vid Lya gård 101, mellan Kvibille och Slättåkra i Halmstad kommun.

Allt du hittar i vår butik är ekologiskt. Förutom våra goda ostar hittar du här nyskördade grönsaker, närproducerat kött från gräsuppfödda djur, nyplockade ägg, blommor och annat efter säsong.

I gårdsbutiken hjälps vi åt att sälja varandras varor vilket gör att vi kan ha mer generösa öppettider i butiken och skapa gemenskap för bygden. Med Slättåkra närproducerat vill vi skapa hållbar mat med holistiskt mål. Vi hjälps åt och lär av varandra för att skapa så njutbar och hållbar mat som möjligt med högt näringsinnehåll. Det vi erbjuder är kvalitetsmat för framtiden.

Vi deltar även i flera event/marknader under året och när vi har möjlighet så deltar vi också i Reko ring Halmstad, via Facebook. 

Varmt välkommen!

Linda

Öppettider i gårdsbutiken Slättåkra närproducerat

Fredagar kl.15-17.30 och Lördagar kl. 11-14

Extra julöppet i butiken 2019: onsdag 18/12, torsdag 19/12 och fredag 20/12 kl. 15-17.30,

lördag 21/12 11-14.

Slättåkra Närproducerat finns på Google Maps.

Sagt om Hagarnas mejeri

Vi får många hälsningar på våra sociala medier

”Vilka fantastiska ostar! Det är något utöver det vanliga. Har grillat Hallandoumi igår kväll och ätit alposten Hagbard i små tärningar till efterrätt. Hagbard är både fruktig och nötig med viss sötma. En njutning. Vilken lyx!

”Tack Hagarnas mejeri för underbart god Hallandoumi” 

”Smak och kvalitet utöver det vanliga. Era ostar håller toppklass!”

”Både närproducerat och Krav. Kan verkligen rekommenderas.”

”Roligt att det finns både närproducerat och Krav, och att det smakar gudomligt”

Kontakta oss!